Romkocsma, (bor)bár | Kóstolom Borbár

Galéria

Kóstolom Borbár
Budapest
Cím:
1024 Budapest, Káplár utca 19.
Telefon:
+36309731042

Kell egy hely. Egy hely, ahol a borászokkal lehet beszélgetni, szakmázni, ahova az ember munka előtt, alatt vagy helyett beül.

Ahol otthon érzi magát. Ahol jó borok veszik körül. Ahol társaságban van, akkor is, ha egyedül érkezik.. A Kóstolom története 2016-ban indult. Borászati adatbázis, amely a csapat bővülésével prémium szolgáltatásokat kínáló bormarketinggel foglalkozó kreatív céggé nőtte ki magát. Baráti és családi kapcsolatok éltetik a mindennapokat, no meg az összekötő kapocs: a bor szeretete.

A bor és az őt körülvevő misztikum azonban mindenkié, mindenkit megilleti a jog, hogy bepillantást nyerjen a kulisszák mögé. Így 2017-ben leraktuk a Kóstolom Borbár alapkövét. 2018-ban megnyitottunk.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: