Munkahelye | Lounge Group

Galéria

Lounge Group
Budapest
Cím:
1123 Budapest, Nagyenyed u. 16. Fsz. 1.
Telefon:
+361 746 2803

A Lounge Groupnál 360 fokos, integrált marketing megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára: a nevünkben viselt Lounge is ezt a személyre szabott kényelmet szimbolizálja.

Szervezeti kultúránkban jelentős szerepe van annak, hogy a munkaidőt kedvenceinkkel együtt tölthetjük el. A kutyabarát irodai környezet számunkra egyértelműen a jó munkahelyi légkör és a produktivitás egyik fő alappillére. Ferenc pápa is megmondta, hogy a kutyák a mennyországba jutnak.

A Lounge Groupnál számunkra az az igazán édeni, ahogy a kutyusok önzetlenül segítik csapatunk hatékonyságát! Ezért soha nem lehetünk elég hálásak nekik!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: