Szálloda | Abbázia Country Club

Galéria

Abbázia Country Club
Márokföld
Cím:
8976 Márokföld, Határ u. 3-7.
Telefon:
+3692573450

És azt vajon tudjátok-e, hogy MI IS ELÉG MENŐK VAGYUNK! Hogy miért?

MERT: először is: WE ❤️ DOGS

- 2014-ben az ÉV kutyabarát szálláshelye - népszerűségi díj (kutyabarat.hu)

- 2015-ben az ÉV kutyabarát szálláshelye - szakmai zsűri különdíj (kutyabarat.hu)

- 2016-ban az ÉV kutyabarát szálláshelye - közönségdíj (kutyabarat.hu)

- 2017-ben mint támogató és zsűritag (különdíjat is osztottunk)

- Továbbá számos két és négylábú vendégünk megelégedettsége okán gondoljuk :)

Tehát, ha szeretnéd legközelebb a vakáció idejére magaddal hozni kutyusod, nem kérdés, hogy KUTYABARÁT SZÁLLODA lévén a család kedvencét is szeretettel és extra szolgáltatásokkal várjuk! Őrségi hotelünkben a család minden tagjára önfeledt pihenés vár. Kutyabarát hotel lévén a kutyusukat is szeretettel látjuk. Az érintetlen őrségi természet felejthetetlen sétákra, biciklizésre vagy lovaglásra csábít.

Autentikus programok, hagyományos őrségi ételek, szállodánk szolgáltatásai és számtalan őrségi látnivaló garantálja, hogy élményekkel teli legyen pihenésük hotelünkben. Érkezzen párjával vagy családosan, biciklivel, gyalogszerrel vagy lóháton, az Őrség Önnek is számtalan élményt kínál.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: