Munkahelye | Geometry Global

Galéria

Geometry Global
Budapest
Cím:
1065 Budapest, Nagymező utca 44.
Telefon:
+3612146750

Kutyának lenni nem is olyan egyszerű, mint ahogy elsőre gondolnánk. Van azonban egy kiváló hely, ahol mindez könnyebb lehet!

Bárhová megyek, mindig ugyanaz a nóta. Viselkedj! Na, kössz szépen!

Minden egyes alkalommal le kell ülnöm, amikor szembejön egy ismerős. Most gondoljatok már bele! Szerintetek ez normális? Bármit mondok, egyből lepisszegnek! Ráadásul azt gondolják, hogy nem veszem észre, ha csak úgy tessék-lássék módon dobálják a labdát. Hahó! Nézz a szemembe, itt vagyok!

Amikor elegem van ebből az egészből, bejövök a Geometry Grouphoz. Furán fog hangozni, de jobb itt, mint a Margitszigeten. Elmondom, hogy miért. Észrevesznek, amint belépek egy szobába. Örülnek nekem és beavatnak minden aktuális projektbe. Persze csak az izgis meetingeken maradok sokáig. Vagy ha vakargatnak. Sokszor találkozom itt hasonszőrű társakkal, pedig ez hivatalosan a simabőrűek helye. Soha nem zsibbadok el. Van ugyanis kanapé, direkt nekem készített párna és megannyi ember, aki ölbe vesz!

Furák ezek az emberek. És egyáltalán nincsenek tudatában annak, hogy én innen lentről mennyi apró részletet, információt szagolok ki egy tizedmásodperc alatt. Aki most halad el mellettem, épp most rendelt menhelyi kutyáknak ételt a netpincéren! Balról hallok valakit, aki épp sétára indul. Engem is elhív magával.

Megyek is! Sziasztok!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: