Üzletközpont | Sugár Üzletközpont

Galéria

Sugár Üzletközpont
Budapest
Cím:
1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
Telefon:
+3614695300
Weboldal:

A Sugár Üzletközpont 2016 elején harmadiknak csatlakozott az állatbarát üzletközpontok sorába.

Sugár üzletpolitikája mindig is a családias hangulat és kényelmes bevásárlás volt minden vevőnk számára, ezért nagyon fontosnak éreztük, hogy kedvenceink előtt is megnyissuk kapuinkat. Hogy nem csak magunknak, de minden házi kedvencnek megoldódjon a napi falatok vásárlása, megtalálható a földszinten a SugárZoo üzletünk, ahol kedves kiszolgálás és széles választék várja a gazdikat a hét mindennapján.

A bolttal karöltve évente több programot is szervezünk, ahol a tudatos állattartás ismertetése kerül előtérbe, gyerekeknek, felnőtteknek, illetve azoknak is akik csak gondolkodnak egy új családtag befogadásán. Szintén a földszinten található a Dogmopolite kutyakozmetika, ahol profi csapat várja a megszépülni vágyó kutyusukat és cicusokat is.

Büszkék vagyunk arra, hogy állatbarát üzleteink száma egyre nő, több üzletben helyezték ki itatókat a fárasztó sétákból érkező kutyusok számára. Jöhet hideg eső, hó, nyári kánikula, a Sugárra számíthatnak a kutyatulajdonosok, mindig szívesen látjuk őket.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: