Vidéki kávézó | Caravella Café

Galéria

Caravella Café
Gödöllő
Cím:
2100 Gödöllő, Szilhát utca 40.
Telefon:
+3628746297

A Caravella kávézó 2016 októbere óta fogadja kétlábú és négylábú vendégeit a fedélzeten, ahol az egész nap frissen készülő házi sütemények illatkavalkádjában órákat lehet időzni.

Amíg a gazdik egy finom kézműves kávét kortyolgatnak vagy süteményeket kóstolgatnak a kutyusok a Caravella kutyakosarának tartalmát fedezhetik fel, amelyben többek között jutalom falatot, játékokat, takarót, vizes tálkát és egy üveg friss vizet találnak. A forró hónapokban kiemelkedő figyelmet fordítunk a bundás társak jólétére, marhahúsos és marhamájas hűsítő kutya-macska jégkrém formájában, amelyet a pultnál lehet kérni nassolni vágyó kedvencünknek.

Rendszeren támogatjuk vendégeinkkel összefogva a gödöllői állatvédő egyesületeket, kihelyezett persellyel, és a kávézó kertjében megrendezett adománygyűjtő napok keretein belül. A Vigyél Haza Alapítvány jóvoltából a kávézónkba kihelyezett chipleolvasó készülékkel pedig igyekszünk segíteni az elkóborolt kutyusok mihamarabbi hazatérését.

Érdemes megemlíteni, bár erősen kutyaorientált kis kávézó vagyunk, a kaput (már a kezdetek óta) két kis tigris őrzi, akik önszántukból döntöttek úgy, hogy tagjai szeretnének lenni állatbarát kis családunknak. Igaz legtöbb látogatónk kisebb vagy nagyobb kutyus, volt szerencsénk már cicát, nyuszit, sünit, háziasított pockot is vendégül látni.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: