Bolt | Siófoki Tourinform iroda

Galéria

Siófoki Tourinform iroda
Siófok
Cím:
8600 Siófok, Fő tér 11.
Telefon:
+3684310117

A siófoki Tourinform iroda dolgozóiként nagy állatbarátok vagyunk.

Irodánk az 50 éves város fő terén, a központban található Víztorony aljában helyezkedik el. Már a kezdetek óta kutyabarát helyként üzemelünk. Kollégáink minden alkalommal kiemelt figyelemmel fogadják a kutyákkal érkező vendégeket. A szomjas kutyusokat naponta friss víz várja az irodában elhelyezett tálakban. Mindemellett még hasznos tippekkel is szolgálhatunk a pihenéshez, szórakozáshoz, hogy a Siófokon töltött idő ne csak a gazdinak, de kedvencének is kellemesen teljen.

A városi események alkalmával fontosnak tartjuk annak hangsúlyozását, hogy egy adott programra a belépés kutyusoknak is megengedett. Továbbá saját készítésű kiadványunkban, a munkatársaink által megálmodott és szerkesztett városkalauzban, ami a helyi látnivalókat, szolgáltatókat és érdekességeket foglalja magában, évek óta feltüntetjük állatbarát partnereinket is. Fontos számunkra az állatvédelem és az, hogy a helyi és külföldi vendégeink is kedvenceikkel együtt térhessenek be irodánkba. Kollégáink örömmel fogadják, ha a munkával töltött nap során egy-két négylábú kedvenc csaholásával feldobja napjaikat.

Az évek alatt szoros kapcsolatunk alakult ki a Siófoki Állatvédő Alapítvánnyal. Rendezvényeiket tombolafelajánlásokkal, online illetve offline promócióval is rendszeresen támogatjuk.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: