Munkahelye | Ensi Kft.

Galéria

Ensi Kft.
Budapest
Cím:
1091 Budapest, Üllői út 129., I. emelet
Telefon:
+361 248 2199
Weboldal:

Az Ensi Kft. egy 23 éves múltra visszatekintő, magyar tulajdonú, ipari technológiai és épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó vállalkozás.

A cég küldetése: „Hosszú távon értéket teremteni szolgáltatásaink, üzleti és emberi kapcsolataink által.”, ez nem csak a munkánkban, hanem hozzáállásunkban is tükröződik. A kollégák kutyák iránti elkötelezettségéből adódóan természetes volt, hogy segítünk egy bajban lévő vidéki menhelyen, így már két alkalommal is sikerült nagyobb adományt eljuttatnunk a Karcagi Menhely és Gyepmesteri telep árváinak. (http://www.ensi.hu/karrier/eletkepek-az-ensi-eletebol.html)

Az magától értetődő, hogy négylábú barátaink szívesen látott – nem vendégek – kollégák, hiszen kiemelten fontos feladatuk van: ők a hangulatfelelősek. Az építőipar sokszor igencsak stresszes pillanataiban, bizony jó egy kis szőrmókot dögönyözni. Jutalomfalatért cserébe pedig végtelen számú trükk bemutatásával dobják fel a hangulatot az irodában.

 

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója: