Bolt | Bonzoportál

Galéria

Bonzoportál
Budapest
Cím:
1071 Budapest, Damjanich utca 51
Telefon:
+36303501515
Weboldal:

A VII. kerületben szívében elhelyezkedő webáruház immáron 10 éve várja sok szeretettel látogatóit, fiatalokat és időseket egyaránt.

Aki kutyussal érkezik lehetőséget biztosítunk az ügyfél házi kedvencének egy kis feltöltődésre friss vízzel, illetve lehetősége van elengedni is, hogy felfedezhesse az üzletet, amíg a gazdi átveszi rendelését, és körbenéz.

Mindenki megtalálja kedvének vagy szükségének megfelelő terméket, és ha nem jártas a webshopok világában, a dolgozók készséggel állnak mindenki rendelkezésére rendelése leadásában, és az igényének megfelelő termék kiválasztásában.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: