Budapesti kávézó | Varga's Café

Galéria

Varga's Café
Budapest
Cím:
1028 Budapest, Hidegkúti út 4.
Telefon:
+36202745799

Hiszünk abban, hogy a kávé frissen pörkölve az igazi, ezért a nálunk kapható kávékat saját kezűleg és frissen pörköljük, ezáltal a kávézás igazi élménnyé válik.

Ezen gondolatmenet mentén nyitottuk meg budai kávézónkat Hűvösvölgyben, messze a város zajától és vibrálásától, hogy a kávézásra fordított idő tényleg a kikapcsolódásról, nyugalomról is szóljon. A kávé mellől pedig nem hiányozhat a meleg, friss croissant, melyet helyben sütünk. Téjren be hozzánk és kóstolja meg Ön is a frissen pörkölt kávé egyedi ízvilágát.

Ahogyan a kávé pörkölése és a croissant odafigyeléssel készült, ugyanolyan figyelmet szentelünk a nálunk vendégeskedő házikedvenceknek is. Nálunk Ők is teljes kényelmet élvezhetnek, sőt a kávézó kedvencével Csoki kutyussal is találkozhatnak, aki nem csak a kutyusok, de a vendégek körében is népszerű:-)

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: