Üzletközpont | HÜVI Szolgáltatóház

Galéria

HÜVI Szolgáltatóház
Budapest
Cím:
1028 Budapest, Hidegkúti út 1.
Telefon:
+3630 9908225

Hűvösvölgy szívében, családias környezetben vásárolhatsz, ahol négylábú kedvencedet is szívesen látjuk! Kávézz, ebédelj, szépülj, shoppingolj és intézd ügyeidet kutyusoddal együtt!

Családias környezet, Hűvösvölgy szívében!

Egy régi álom vált valóra, amikor megépült Hűvösvölgy szívében a 2000 m2-es HÜVI Szolgáltatóház, közel 30 üzlettel. A pesthidegkúti régió lakosságának régi igénye volt, hogy ne kelljen a belvárosba utazni ahhoz, hogy ügyeiket, valamint bevásárlásukat kényelmesen elintézhessék.

HÜVI, a név kötelez…

A régóta itt élők még emlékeznek a régi Hűvösvölgyi buszvégállomásra, ahonnan nap mint nap ingáztak a városba, a piros 56E buszjárattal. Arra is emlékeznek, hogy valaha itt, a Hüvi-ben lehetett az újságos bódéban napilapot, vagy lottót vásárolni, fodrászhoz menni, beülni a presszóba, vagy húsboltba. Mára a lebontott épületek helyére épült a Hűvösvölgy Szolgáltatóház. A ház rövid nevén sokat töprengtek a beruházók, majd végül a környék közkeletű, mindenki által jól ismert nevén, egyszerűen HÜVI-re keresztelték!

A HÜVI-ben rendszeresen szervezünk gyerek- és kutyabarát programokat. Gyereknap alkalmából vendégünk volt a II. Kerületi Kutyaiskola, akik kutyás bemutatóval kedveskedtek a vásárlóknak, a Zooparty kisállat simogatót és bemutatót tartott a gyerekeknek. Szombatonként őstermelők kínálják házi készítésű finomságaikat a HÜVI-ben, ahova a kutyusok elhozhatják a gazdijaikat is!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója: