Budapesti kávézó | Ecocafe bio specialty kávézó

Galéria

Ecocafe bio specialty kávézó
Budapest
Cím:
1062 Budapest, Andrássy út 68.
Telefon:
+36203671500

Ecocafe bio specialty kávézó: környezet-tudatos, állatbarát kávéfanatikusok helye az Andrássy úton.

Egy olyan kávézó vagyunk, ahol az organikus, fair-trade specialty kávé, a biodinamikus magyar farm-tej és a környezet-barát filozófia harmonikusan egymásra talált. Organikus látásmódunk a válogatott alapanyagoktól, csomagolóanyagoktól, a lebomló, környezet-barát tisztítószerekig terjed. Nálunk nemcsak egy kiváló kávét kaphatsz, hanem egy szellemiséget: a környezet- és állatbarátság a zajos városi forgatagban is elérhető és megvalósítható filozófia.

Törzsvendég és alkalmi kutyusainkon túl (köszi Rafa, Rozi, Trikó, Henry és mindenki más, hogy elhozzátok a gazdikat!) volt már nálunk macska, nyúl és törpemalac is, természetesen kétlábú kísérőikkel. És akinek nincs saját kutyája, de terápiás céllal szeretne kutyázni egy kicsit, az Ecocafe "saját kutyái", Metró és Mara mindig kaphatók egy kis simogatásra!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: