Üzletközpont | ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Galéria

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8–10.
Telefon:
+3613727208
Weboldal:

Szívesen látott vendégek a négylábú kedvencek az Allee-ban. Beléphetnek az Allee Bevásárlóközpont közösségi tereibe és a piktogramokkal ellátott üzletekbe a jól szocializált kutyák és egyéb kedvencek és együtt vásárolhatnak négylábú társaikkal a gazdik 2015. szeptember 23-tól. Az állatokkal érkezőkre külön házirend is vonatkozik. Az Allee a program kialakítása kapcsán együttműködött a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatával.

Kedvenceink kedvence az Allee Bevásárlóközpont

Az Allee Bevásárlóközpont jelentős lépést kíván tenni a társállat – ember kapcsolat megélése és a vásárlói élmény kiteljesedése érdekében, ezért indította el a „Kedvenceink kedvence az Allee - Állatbarát bevásárlóközpont” programot. A projekt keretében a felelős állattartók jól szocializált és egészséges állataikkal – saját felelősségükre – beléphetnek az Allee közösségi tereibe, és a piktogrammal megjelölt üzletekben együtt vásárolhatnak négylábú társaikkal. A program részeként kutyaitatót és állatjárgányt is biztosít a bevásárlóközpont.

Az Allee lehetőséget ad a Budapesten és a főváros közelében működő segítőkutyákat kiképző szervezeteknek, hogy a bevásárlóközpont területén valós körülmények között, nyugodt és előre megtervezett módon teljesíthessék kiképzési- és vizsgafeladataikat. A programban a következő szervezetek vesznek részt: Azúr Segítőkutyás Egyesület, Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, MATEMEDIK 97. Bt., NEO Magyar Segítőkutya Egyesület.

A bevásárlóközpont több szervezettel is együttműködött az örökbefogadás elősegítése érdekében:

·         FÖRI Állategészségügyi Szolgálata

·         Budaörsi Állatmenhely

·         Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány

·         HEROSZ Budapest

·         Noé Állatotthon Alapítvány

·         Vigyél Haza Alapítvány

Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja, hogy az állatok megsegítésén túl ráirányítsa a figyelmet a felelős állattartásra és az állatvédelem fontosságára. Az Allee hisz abban, hogy egy örökbefogadás, egy állat megmentése nem csupán egy jócselekedet, hanem sokkal több annál, mivel ezek az állatok minden esetben önzetlen szeretetet, hűséget és ragaszkodást nyújtanak új gazdáiknak. Ezen gondolatok alapján rendszeresen szervez állatbarát aktivitásokat.

2016. április 21-23. – Állati Napok

Izgalmas verseny, érdekes bemutatók és sok információ az örökbefogadásról. Az eseményen állatvédő és segítőkutyás szervezetek, valamint az erőszakmentes kiképzést alkalmazó Tükör módszert kidolgozó Népszigeti Kutyaiskola tagjai várták az érdeklődőket. A bátrabb gazdik kedvencükkel együtt az I. Allee Ebathlon Versenyre is benevezhettek. A versenyen játékos feladatok és komoly nyeremények vártak az induló gazdákra és kutyusokra. A versenyfeladatokat a Tükör módszer fejlesztésében úgy állították össze, hogy a gazdi – kutya összhangja legyen a megoldás kulcsa, ugyanakkor semmilyen különleges felkészülést ne igényeljenek.

2017. 05.20. – II. Ebathlon verseny

2017.09.03. - V. Örökbefogadott Állatok Napja

Örökbefogadott kutyájával, Hugóval, Tóth Vera is részt vett azon a rekordkísérleten, amelyet az V. Örökbefogadott Állatok Napján, 2017. szeptember 3-án hirdetett az Allee Bevásárlóközpont és a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatának Illatos úti telepét segítő Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány. A rekordkísérleten túl a szervezők kutya—gazdi szépségversennyel, kutyabehívó versennyel, interaktív kutyás bemutatókkal, szaktanácsadással, óriási társasjátékokkal és sok egyéb érdekes programmal kívánták felhívni a figyelmet a felelős állattartásra és ösztönözni az örökbefogadást. Az egész napos programsorozat és a sztárénekesnő azt záró koncertje is ingyenes volt.

HÁZIREND : https://allee.hu/allatbarat-bevasarlokozpont/hazirend

INFÓK AZ ÁLLATBARÁT BEVÁSÁRLÓKÖZPONTRÓL: https://allee.hu/allatbarat-bevasarlokozpont

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: