Munkahelye | Café Communications Kft.

Galéria

Café Communications Kft.
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Seregély utca 3-5.
Telefon:
+361 8803000

Borisz, Nelson, Frankie, Aliz, Léna, Luca, Prézli. Néhány név, akik nélkül ma már elképzelhetetlen a Café Communications irodája. Ők azok, akik ott fekszenek az íróasztalok mellett, akik csendben végigülnek minden meetinget, akik a kertben szaladgálnak, és akik a kajaszagra azonnal megjelennek.

Nincs reklámügynökség kutya nélkül. Mi ezt jól tudjuk, így mindent megteszünk, hogy a kétlábúak mellett a négylábúak is jól érezzék magukat nálunk. Ha új kutyás kolléga érkezik hozzánk, akkor nemcsak ő, hanem kedvence is caféssá válik. Így növekszik folyamatosan a céges kutyák száma, amely mára elérte a 14-et.

Azon túl, hogy a kutyák feldobják mindennapjainkat, inspirációként is szolgálnak egy-egy munkánkhoz. Az elmúlt években a Noé Állatotthon Alapítvány és a Vigyél Haza Alapítvány számára készítettünk társadalmi célú kampányokat pro bono, melyekben az 1 %-os adófelajánlásra ösztönünk a kutyabarátokat, valamint a menhelyi állatok örökbefogadását népszerűsítettük.

Utóbbi különösen fontos számunkra, hiszen több kollegánk is ideiglenes örökbefogadó. Ennek a programnak köszönhetően lelt házon belül gazdára a fehér tappancsú Zokni és a fekete szőrű Greco is, míg a pár hetes Beyonce rövid cafés tartózkodása után ismeretségi körünkből talált új otthonra.

Nálunk a négylábúak ilyen jól érzik magukat:

Léna ezer arca

Luca a kertben

Nelson és Borisz figyel

Íme Greco és Prézli

Frankie is segít a munkában

Kutyaterápia

Meetingen

Pihenő

Zsömi és az ebédszünet

Örökbefogadás előtt Beyonce nálunk tölthette élete első pár hetét

Zoknit egy társasház udvarán hagyták magára...

…de szerencsére nálunk gazdára talált

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: