Vidéki étterem | Kristinus Borbirtok/Gasztroműhely

Galéria

Kristinus Borbirtok/Gasztroműhely
Kéthely
Cím:
8713 Kéthely, Hunyadi u.99.
Telefon:
+3685 539 014
Weboldal:

A dél-balatoni Kristinus Borbirtok 55 hektáron termel díjnyertes borokat Kéthelyen, 2005 óta. A pincészet mind mennyiségben, mind minőségben a hazai borpiac meghatározó szereplője.

A Balatonmáriafürdőtől mindössze tíz percre található Kristinus Borbirtok 10 modern kialakítású dizájn szobából álló Vinotelével, a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő Gasztro Műhelyével, egyedülálló Vinocino bormozijával és rendezvénytermekkel várja vendégeit.

A Kristinus Borbirtokon azokat keressük, akik többre nyitottak, a pohárban a kalandot keresik, izgalomra vágynak, miközben tudják, hogy biztos kezek vezetik őket felfedezőútjukon. A Dél-Balaton szelíd lankáin található Kéthelyen tudásunk legjavát kínáljuk ehhez az utazáshoz, amelyben a bor mellett az építészetnek, a gasztronómiának és a kultúrának is helye van. 

A Kristinus Borbirtokon túl Kéthely izgalmas turisztikai desztináció is a Balaton mellett. A tíz kilométeres távolság kerékpárral is kényelmesen megtehető, így a Balaton-kerülő bringatúrák programjába is könnyen beilleszthető a helyi nevezetességek meglátogatásával fűszerezve. A Kristinus Borbirtok, az élménybirtok csak a kiindulópont, az első randevú, amely után szeretnénk állandó vendéggé válni az otthonokban. 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: