Munkahelye | Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége

Galéria

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
Budapest
Cím:
1194 Budapest, XIX. kerület, Hofherr Albert u. 42.
Telefon:
+36709539314
Weboldal:

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének Szövetsége igazi kutyabarát munkahely, mert az itt dolgozók nem csak a kutyákért és gazdáikért dolgoznak, de a  négylábú kedvenceikkel (társaikkal) együtt lehetnek egész nap.

Szövetségünk az FCI tagjaként a fajtatiszta ebek törzskönyvezését végzi, szervezi az FCI szabályai szerint megrendezendő kutya kiállításokat valamint munkavizsgákat, versenyeket számos szakágban.

Ügyfeleink az ügyfélszolgálati helyiségbe és a Szövetség minden irodájába behozhatják magukkal kedvenceiket, nem kell őket otthon vagy az autóban hagyni az ügyintézés idejére sem.

Munkatársaink természetesen kutyáikkal járhatnak dolgozni, mely lehetőséget ki is használnak és így munkahelyükön nyugodtabban tudják végezni feladataikat. Több tudományos kutatás megerősítette, hogy a kutyák jelenléte a munkahelyen csökkenti a stresszt, melyet magunk is megtudunk erősíteni.

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: