Bolt | Nissan Centrum

Galéria

Nissan Centrum
Budapest
Cím:
1112 Budapest, Vizsla utca 1-3.
Telefon:
+3617707050

Ha a család minden tagja véleményt alkothat az új autóról, miért a kutya maradna ki? A Nissan Centrum fennállása óta tárt kapukkal, frissítővel és puha fekhellyel várja négylábú vendégeit.

A szalonban megjelenik a jövő gondolkodásmódja: elektromos töltőpontja bárki számára hozzáférhető, a tulajdonosok pedig bármikor és bárhonnan bepillanthatnak a szervizelés folyamatába webkamerán keresztül.

A Nissan Centrum Magyarországon egyedüliként a Nissan házi tuningrészlegének is otthont ad: a Nismo Corner nemcsak műhelyként, hanem egyfajta alkatrész- és ajándéktárgy-szentélyként is funkcionál.

A márkakereskedés külön figyelmet fordít a flottavásárlók kiszolgálására és komoly rutinnal igyekszik megtalálni az ügyfél számára legideálisabb megoldást a használtautó-beszámításnál.​

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: