Munkahelye | Young & Rubicam Budapest Kft.

Galéria

Young & Rubicam Budapest Kft.
Budapest
Cím:
1123 Budapest, Alkotás u. 53. C épület
Telefon:
+361 801 7200
Weboldal:

A Young & Rubicam is átlagos munkahely volt évekig. A földre hullt ételmaradékok reményvesztetten várták a takarítót esténként a kiürült irodában. A labdák eldobva, visszahozatlanul hevertek a sarkokban.

Aztán egy nap megjelent az első kutya, és minden megváltozott. 

Azóta a mindennapok része a háttérben elsuhanó árny a félreismerhetetlen körömkopogással. A tányérjaink is több figyelmet kapnak ebédnél, mint valaha. Munkájukat pedig olyan jól végzik, hogy most már az ügyfeleink sem hagyják otthon négylábú asszisztenseiket, ha hozzánk jönnek. 

VIDRA

Munkakör: Frisbee Logistics Manager

Több mint 4 éves szakmai gyakorlat futás, megszerzés és visszahozás területén. Jó konfliktuskezelési készség, proaktivitás, bociszemek és töretlen lelkesedés jellemzi.

MAKI

Munkakör: Food Analyst

Diplomatikus, vidám, szorgalmas, tökéletes csapatjátékos. Szerteágazó szakmai tapasztalattal bír, de szeret sportolni, a banán és a párizsi avatott szakértője.

BELLA

Munkakör: Light Specialist

Sokat tapasztalt, érzékeny, igazi művész lélek. Visszahúzódó, félénk, de érdemes kikérni a véleményét, ha fényjátékról van szó. A lézerpointer Paganinije.

KIFLI

Munkakör: Head of Balls

A gömbészet és a pattogásfizika hazai szaktekintélye. A labdalógiai konferenciák állandó sztárelőadója. Mint minden nagy elme, néha kicsit érzékeny és önfejű, de a szakmában kikerülhetetlen név.

NELSON

Munkakör: Brief Expert

Évekig foglalkozott a szemmel befolyásolás tudományával, de aztán szélesítette látóterét, és belekóstolt a briefek világába is. Könyörtelenül szétmarcangolja a nem eléggé átgondolt megoldásokat.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: