Budapesti étterem | Szépjuhászné büfé-étterem

Galéria

Szépjuhászné büfé-étterem
Budapest
Cím:
1021 Budapest, Budakeszi út 97.
Telefon:
+3630 270 2954

Kellemes hangulatú erdei büfé a Szépjuhásznénál. A Budakeszi út közelében, a Gyermekvasút állomása mellett található.

A Budakeszi út legmagasabb pontja a hágó feletti erdő borította Szépjuhászné-nyereg, melynek 1945 és 1992 között Ságvári-liget volt a neve. A János-hegyi és hárs-hegyi erdei sétautak közkedvelt kiindulási pontja, ezért sem véletlen, hogy Mi vagyunk! Hiszen az erdei, festői környezet mellett a gyermekvasút és a régi kőfallal épült étterem nosztalgikus hangulatot is kölcsönöz a helynek. A Szépjuhászné Büfé azonosult a hely atmoszférájával és hangulatával a kiránduló vendégek nagy örömére. A rendszeres látogatottság és a környékbeli kerületekben, az elhíresült ételeinkre visszajáró vendégek, megkívánták a folyamatosságot.

EZÉRT:

Minden héten megújuló menüsor vár a kedves vendégeinkre. A hét minden napján változatosan, gyermekkorunk ízeivel, házias jellegű főtt ételeket kínálunk. Illetve minden hétvégén újabbnál újabb ínyencségekkel állunk elő: vadak, sültek, pörköltek, levesek, és egyéb gasztro érdekességek ...természetesen mindez magyaros kivitelben készítve. Állandó kínálatunkban szerepelnek: frissen sültek, köretek, desszertek, péksütemények, üdítő italok, sörök, termelői borok széles választéka mérsékelt árakon.

Nyáron a kerthelyiségben a kisvasút vonul el épp mellettünk miközben a madár csicsergős erdei környezetet élvezzük. 50 méterre tőlünk a gyerekek részére játszótér épült, hogy a kicsik is játszva élvezhessék az erdei levegőt. Télen a kandallóval fűtött éttermi részben "szocreál" hangulatot idéző berendezés és az eredeti kőfallal borította étteremből szintén élvezhetjük a körénk táruló világot, mivel hatalmas ablakokkal borítottuk éttermünket. Az év minden napján várja vendégeit a barátságos, családias Szépjuhászné.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: