Vidéki étterem | Végállomás Bistorant

Galéria

Végállomás Bistorant
Miskolc
Cím:
3534 Miskolc,Dorottya u.1.
Telefon:
+3646 402952

A zöldség legyen roppanós és a BioSzentandrás mennyei kertjéből, a sajt legyen kistermelői, a hal a Tiszából, a kenyér abszolút házi, mert tudjuk, hogy így lesz JÓ!

Az orrunk vezet minden földi jó, kreatív séfünk - Várvizi Péter - pedig a szakmai tudás és tökéletesség felé: ezért látsz a kínálatunkban tanyasi nyulat, zempléni bárányt, vadhúst a Bükkből, de mindig van az étlapon a feledésbe merült belsőségekből, marhanyakból vagy sertéspofából, újragondolva kicsit.

Ízig-vérig vidéki konyhára lelsz nálunk bisztró-alapokra ültetve, ahol a borvacsoráink kulináris utazások, és az ételek-italok mellett kreatív csapatunk szellemisége is teret nyer. Komplex támadást intézünk az érzékeid ellen, hogy térd remegve térj haza, és azt hajtogasd: vajon, ezt hogy csinálták?

Az élményekből ne hagyd ki négylábú kedvenced sem, néhány jó falat, rá is vár!

 

 

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: