Budapesti étterem | Zing Burger&Co

Galéria

Zing Burger&Co
Budapest
Cím:
1068 Budapest, Király utca 60.
Telefon:
+3620 424 9099
Weboldal:

Minőségi hozzávalókból profin összeszerelt burgerek, laza hangulat és barátságos kiszolgálás - ezek vagyunk mi, a Zing. Ugorj be hozzánk és kóstolj bele a valódi burgerek ízvilágába! Budapesten már 7 helyen várunk kutyusoddal együtt!

Hiszünk abban, hogy az alapanyagok minősége miatt jártok hozzánk. Ezért is kiemelt fontosságú számunkra, hogy burgereinkben a legkiválóbb angus marhahús mellett, zamatos zöldségekkel, házi készítésű szószokkal és valódi angol cheddar sajttal emeljük a legmagasabb szintre az élvezeteket.

Barátságos, jó hangulatú éttermeink a kedvenced kedvencei is lesznek, hiszen a terjengő finom illatok és a mennyei falatok mindenkit elcsábítanak.

A Zing Burger lelőhelyek a város több pontján (Alle Zing, Király u. 20., Király u. 60., Zing Moszkva tér, Nádor u. 17., Karaván, Gozsdu) állnak rendelkezésetekre, így biztosan nem maradtok éhen!

Szendvicsek- a bátraknak Philly Cheese Steak szendvics gombával, vagy jalapeno paprikával, a kevésbé éheseknek Grilled Cheese szendvics dupla baconnel és jó sok sajttal

Desszertnek a mennyei M&M's browniet ajánljuk

Üdítők, italok terén is széles a skála, legyen szó magyar kézműves sörökről, brit vagy amerikai üdítőitalokról.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: