Vidéki étterem | Rétes Étterem

Galéria

Rétes Étterem
Vonyarcvashegy
Cím:
8314 Vonyarcvashegy, Zrínyi Miklós utca 41.
Telefon:
+36307902195

Harmadik esztendeje van lehetőségetek arra, hogy egy finom vacsora elfogyasztása mellett támogassátok a rászoruló csöpp kutyusokat a Kutyaovi Állatvédő Egyesület munkáján keresztül.

Külön étlapot is készítettünk kizárólag a házi kedvenceknek, így az ott talált ételek közül lehet nekik választani. Persze csak virtuálisan! Ugyanakkor figyelünk arra is, hogy a hozzánk betérő négylábú vendégek se maradjanak étlen-szomjan, éppen ezért hűsítő vízzel, és finom falatokkal várjuk őket. Köszönjük szépen minden kedves Vendégünk adományát amivel a kutyák mindennapjait tették és teszik szebbé.

Sok kitartást kívánunk nekik a továbbiakban és megígérjük, hogy számíthatnak ránk ezentúl is. Rajtunk nem fog múlni. Ez egy olyan gesztus, amit bárki bármikor megtehet és reméljük más is csatlakozik a kezdeményezéshez. Jó érzés ilyet tenni. Tényleg jó. Pacsi kutyuk! Üdv, Rétes.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: