Vidéki étterem | Rétes Étterem

Galéria

Rétes Étterem
Vonyarcvashegy
Cím:
8314 Vonyarcvashegy, Zrínyi Miklós utca 41.
Telefon:
+36307902195

Harmadik esztendeje van lehetőségetek arra, hogy egy finom vacsora elfogyasztása mellett támogassátok a rászoruló csöpp kutyusokat a Kutyaovi Állatvédő Egyesület munkáján keresztül.

Külön étlapot is készítettünk kizárólag a házi kedvenceknek, így az ott talált ételek közül lehet nekik választani. Persze csak virtuálisan! Ugyanakkor figyelünk arra is, hogy a hozzánk betérő négylábú vendégek se maradjanak étlen-szomjan, éppen ezért hűsítő vízzel, és finom falatokkal várjuk őket. Köszönjük szépen minden kedves Vendégünk adományát amivel a kutyák mindennapjait tették és teszik szebbé.

Sok kitartást kívánunk nekik a továbbiakban és megígérjük, hogy számíthatnak ránk ezentúl is. Rajtunk nem fog múlni. Ez egy olyan gesztus, amit bárki bármikor megtehet és reméljük más is csatlakozik a kezdeményezéshez. Jó érzés ilyet tenni. Tényleg jó. Pacsi kutyuk! Üdv, Rétes.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: