Vidéki étterem | Lavender Terasz

Galéria

Lavender Terasz
Balatonvilágos
Cím:
8171 Balatonvilágos, Dózsa György út 75.
Telefon:
+36309958545

Családias nyugalom kicsiknek és nagyoknak, kettő és négylábúaknak a "Balaton kapujának" is titulált Balatonvilágoson. Ez a Lavender Terasz.

Az étterem múltja 3 évre tekint vissza, jelenleg a régió legizgalmasabb "steakhelye", mely télen-nyáron nyitott kapukkal várja vendégeit. A megbízható forrásból származó marhahúsokat különböző sütési módokkal és körettel kérhetik a steak imádók. Fúziós konyhájuk a házias ízektől a különleges ételekig terjedő repertoárral büszkélkedik. Fatüzeléses kemencében sül az eredeti recept alapján és olasz alapanyagokból készült pizza, mindenmentes ételeiket pedig a fogyókúrázók is lelkiismeretfurdalás nélkül fogyaszthatják.

A Lavender Terasz minden irányból könnyen megközelíthető, Budapesttől mindössze 1 órára található. Vonattal érkezőknek a balatonaligai megállóhely a célállomás, biciklivel közlekedőknek pedig örömteli hír, hogy a tókerülő kerékpárút az épület előtt halad el. A benti termek 50, a kerthelyiség pedig 70 férőhelyet biztosít. A fedett terasz és a kerti tóval büszkélkedő mediterrán kert esküvők, családi összejövetelek, meglepetés lánykérések, céges rendezvények lebonyolítására is kitűnő helyszín.

A borkóstolóval egybekötött vacsorák mellett nyáron élő zenével szórakoztatnak, és ha beleszerettél a hely varázsába, panziós szolgáltatások is igénybe vehetők. A Lavender Terasz a 2018-as évben a Vidéki étterem kategóriában az Év Kutyabarát Helyei közönségdíjasa lett, és a Kutyabarát térképen is szerepel.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: