Budapesti étterem | Anonymus Bar&More

Galéria

Anonymus Bar&More
Budapest
Cím:
1146 Budapest, Vajdahunyad vára
Telefon:
+36708821242
Weboldal:

A Liget szívében, a Vajdahunyad vár tövében, egy kínálatában a magyar hagyományokra épülő mégis trendi vendéglátóhely, amelynek hangulatos teraszán a turisták kellemes környezetben pihenhetik ki a városnézés fáradalmait, a hazai közönség számára pedig a nyüzsgő belváros után egy békés, nyugalom sziget, amely igényes találkozóhely egy-egy reggeli kávéra, ebédre vagy esti borozgatásra.

A kávéház kiegészül egy különleges „souvenir shop”-al, ahol a grillterasz fogásainak alapanyagai is megtalálhatóak, mint például a mangalica kolbász vagy az őrölt erős paprika. A shop kínálatának összeállításakor különös figyelmet fordítunk a magyar csúcstermékekre, a Hungarikumokra. Célkitűzésünk, hogy a boltba betérők kizárólag minőségi, magyar alapanyagokból készült, kézműves termékekkel találkozzanak.

A Városligeti tó ezen eldugott kis részén pedig a kutyusok örömmel szaladnak vagy csobbannak a labdák és a botok után. A játékot követően a gazdikat és a négylábú pajtikat is várjuk sok szeretettel! 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: