Budapesti étterem | Hari Kebab

Galéria

Hari Kebab
Budapest
Cím:
1078 Budapest, István u. 6
Telefon:
+36209153266
Weboldal:

2017 márciusában egy nagy álom vált valóra a Hari Kebab megnyitásával.

Kezdettől fogva szerettünk volna kitűnni a főváros megszámlálhatatlan kebabozója, gyorsétkezdéje közül nem csak az ételek minőségében, hanem az egész élmény összességében egyaránt. A jól megtanult alapokhoz saját ötleteinket is hozzátéve, egy saját stílusú, egyedi kebabozót hoztunk létre, ahol a páratlan ízélményen kívül a kellemes, családias hangulat megteremtése volt mindig is legfőbb célunk, minél több elégedett vendéggel.

Eddigi tapasztalataink alapján büszkék vagyunk rá, hogy aki egyszer betér hozzánk, az utána velünk álmodik és rögtön visszavágyik. Igyekszünk évről-évre, időről-időre megújulni, fejlődni a minél tökéletesebb vevőélményt és minőségi vendéglátást szem előtt tartva. Helyben sütött, friss piták, emberes adagok, különleges, egyedi ízek és összeállítások, pénztárcabarát árak, becsületkasszás kávé és tea.

Ráadásul állatbarát hely is vagyunk egy egyedülálló kutyaponttal, ingyenes chipolvasóval, 2017-ben és 2018-ban pedig a közönség szavazatai alapján az ÉV Kutyabarát helye is lettünk a fővárosban! Idén egy rendkívül sikeres kutya fotópályázatot is levezényeltünk, egy menhelyi kutyusnak pedig egy többrészes videó kampány keretein belül gazdát kerestünk, és találtunk is.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: