Budapesti kávézó | Majorka Étterem

Galéria

Majorka Étterem
Budapest
Cím:
1126 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 16
Telefon:
+3612240055
Weboldal:

2007 elején kezdtünk el gondolkodni egy olyan budai helyen, ahol évszaktól függetlenül nyugodtan lehet napközben ücsörögni, olvasgatni, kávézni, szigorúan az óriás gesztenyefáink lombja alatt.

Éjszakánként pedig sokáig beszélgetni egy pohár bor vagy jéghideg sör mellett. 2007 júliusában nyitottunk ki a Városmajorban. Nem kellett sokat várni, két évvel később, 2009-ben neki láttunk sütni-főzni is! Burgerek, steakek, saláták, eredeti buffalo csirkeszárny, gőzgombóc és még sorolhatnánk. Ezeket találod meg a félig bisztró, félig pedig éttermi hangulatot idéző étlapunkon. Azt szerettük volna, hogy a Majorkába az ismerőseink is szívesen jöjjenek. Szerencsére tíz év alatt nagyon sok új barátunk lett- csupa régi és új vendég-, akikkel nagy öröm napról napra találkozni. Terasz, árnyék, lampionok, jéghideg limonádé, hófödte táj és mosolygós pincérek, meccsek, forralt bor. Ide várunk téged!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: