Vidéki étterem | Komédiás Étterem

Galéria

Komédiás Étterem
Győr
Cím:
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 30.
Telefon:
+3696527217

Győr belvárosában a vendégeket már 28 éve látjuk vendégül, igaz kutyabarátok nem azóta vagyunk, de tudjuk nagyon jól, hogy milyen jó érzés, amikor kutyával is beülhetünk ebédelni/vacsorázni.

Persze a kutyák is örülnek, hogy jöhetnek a gazdikkal együtt hozzánk és nem kell (már megint) otthon maradniuk. Szerencsére csak jót tudunk mondani a hozzánk érkező kutyákról, eddig még semmilyen negatívum nem történt kutyák miatt. A kutyusok nálunk nem csak vizet kapnak, hanem rendelhetnek a gazdik nekik Platinum kutyatápot is, mert az étlapon az is szerepel a kínálatunkban. A pincér kollégáink nagy része kutyatartó is, ezért nem is kell külön kérnünk tőlük a kutyabarát bánásmódot, hiszen ez természetes náluk.

Bandita kutyánk folyamatosan tanulja, hogyan legyen jobb kutyavendéglátó, hát ez még neki nehezebben megy. Ha más kutya érkezik a felségterületére azt néha nehezebben kezeli, de igyekszünk továbbra is illedelmesre nevelni.

A kutya nélkül érkező Rajongói pedig már nem üres kézzel jönnek hozzá, hanem biztosan juti falattal.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: