Budapesti étterem | Attaboy Streat Food Bistro

Galéria

Attaboy Streat Food Bistro
Budapest
Cím:
1075 Budapest, Síp utca 4.
Telefon:
+3617922222
Weboldal:

Az Attaboy háza táján mindenki érezze jól magát. Négylábú, vagy kettő, a vezetőség számára ugyanolyan fontos.

Van hogy „kisütnek” valami jó kis snacket a kutya kollégáknak, néha csak egy kis víz kell a megfáradt vándoroknak. A bisztró hűse – nyáron, vagy melege – télen, nyújtson menedéket az egész családnak. A blökik fontossága mellett az Attában kiemelten odafigyelnek a kétlábú mentesen étkezőkre is.

A jól megszokott hagyományos ízek mellett most már megtalálható a vegán, tejmentes kínálat is. Emellett pedig kiemelten büszkék a gluténmentes*-low carb bucijaikra és pizzatésztájukra is. Igaz kiemelendő, hogy a keresztszennyeződés lehetősége fennáll, de remélik így is szuper alternatívát nyújtanak azoknak, akik kevesebb szénhidrátot szeretnének bevinni, vagy csak mérsékelten érzékenyek.

Zárjuk valami még ütősebbel a bemutatkozást? 24 pizza, 10 burger, 6 tortilla, 5 saláta és 3 desszert, limitált ajánlatok és állandóan frissülő kínálat várja a felfedezőket. No meg pár morzsát itt-ott félretesznek a négylábú jóbarátoknak is. Mindezt hol? A Síp utca 4. alatt.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: