Budapesti kávézó | Pohárszék Bor és Kávé

Galéria

Pohárszék Bor és Kávé
Budapest
Cím:
1054 Budapest, Aulich u 7
Telefon:
+3630694 2378
Weboldal:

Bor és kávé. Na meg egy kis körítés, hogy mindez jobban csússzon.

2011-től létezik a Pohárszék. Kezdetben csak borral foglalkoztunk, majd felmerült a kérdés a vendégek és vásárlók részéről, hogy miért nem kínálunk reggelit, kávét, szendvicseket. Ezzel egy időben történt, hogy a könyvelőnk unszolására megkóstoltuk egy másik ügyfele termékét- és szerelem lett belőle.

Jelenleg a One Eleven soproni pörkölöje készíti számunkra a különleges tételeket. Olyan egyedi kávékat alkotnak, melyben visszaköszönnek azok az ízek és aromák, amik visszatükrözik a termőterületet, fajtát és a feldolgozás sajátosságait. Ehhez a tökéletes alapanyaghoz csakis professzionális kávégép dukál – La Marzocco géppel készítjük kávéinkat.

Megtaláltuk üzletünk új helyszínét az V. kerület Aulich utcában, amely tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető. A környezet csodálatos, közelben a Parlament, a Szabadság tér és Batthyány-örökmécses.

A Kávézó hatalmas ablakaival része az utca változásainak, lehet ábrándozni egy pohár bor vagy egy csésze kávé felett. Hamarosan elkészülő galériánkon lehetőség lesz elvonulni-tárgyalni, leveleket írni vagy akár nyelvórát tartani.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: