Munkahelye | United Consult K2 Kft.

Galéria

United Consult K2 Kft.
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 6.
Telefon:
+3617912227

Kollégáinknak napközben sem kell nélkülözniük kiskedvenceiket, IT tanácsadó cégként 20 éve tartozunk a kutyabarát vállalkozások csapatába.

2 szintes, 540 m2-es modern irodánkban és a hozzá tartozó füves területen a kutyusok gondtalanul élvezhetik a rohangálást, de egy kis nyugodt pihenésre is mindig akad hely.

Leggyakoribb vendégeink különleges szerepet töltenek be az iroda életében:

- Jack, a legfiatalabb kutyus, még nem született olyan, aki ellenállna tekintetének.

- Sophie, a bongyor spániel. Amikor végigfut az irodán közepes erősségű szélvihart okoz a füleivel.

- Only, a Goldie, aki nem véletlen ünnepli a Salesforce gold partnerséget gazdájával, na meg persze mindig ő a legéhesebb.

- Bailey, a tacsi aki még a macskapártiak szívét is megmelengeti.

Ők a meetingek főszereplői, a közös reggelik sztárjai, és az iratmegsemmisítő ősi ellenségei. Ha így folytatják hamarosan saját részlegük is lesz a cégben.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: