Szálloda | Dráva Hotel Thermal Resort****

Galéria

Dráva Hotel Thermal Resort****
Harkány
Cím:
7815 Harkány, Bartók Béla u. 1.
Telefon:
+3672580980
Weboldal:

A harkányi Dráva Hotel Thermal Resort**** igazi kutyabarát szálláshely. A wellness és konferencia turizmus mellett a családok, és azon belül is a teljes családok utazása a legizgalmasabb kihívás.

Nehéz elszakítani a gyerekeket a hőn imádott kisállatától, és nehéz elmagyarázni, hogy miért kellene Csöpi kutyát egy panzióba adni, mikor a családdal együtt ő is élvezhetné a kirándulást. A Dráva Hotel ebben is partner. A kisállattal érkező vendégek részére a standard bekészítés mellett előre rendelhető kiegészítőkkel kedveskedik, illetve a Dráva Hotel recepcióján található shopban a kisállat tulajdonosok vehetnek állat eledelt, pórázra szerelhető tisztasági zacskót, játékot és egyéb dolgokat. Kutyabarát szálláshelyként a Dráva Hotel ugyanakkor nem a teljes területet biztosítja a kutyák számára bejárhatónak, így a wellness és az étterem területe teljesen tabu.

Célunk, hogy minden vendégünk komfortosan érezze magát, mint a kisállattal utazó, mind az egyéb vendégünk. Szeretjük, hogy a boldog emberek és elégedett kisállataik töltik be a teret. Kulcs a családos és kisállattal érkező vendégekhez a tolerancia, az emberszeretet és a szívből jövő vendéglátás! A szálláskomplexum a Dráva Hotel fő épületéből, családbarát apartmanokból, ifjúsági szálláshelyből, lakókocsi és sátor helyekből áll, összesen kb. 7,5 hektár területen. Minden adott egy jó kisállatos hétvégéhez! És mivel fokozhatjuk még? Kimondottan kutyás csomagot is kínálunk vendégeinknek!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: