Bolt | Sziromszerelem Virág-Ajándék

Galéria

Sziromszerelem Virág-Ajándék
Mezőtúr
Cím:
5400 Mezőtúr, Ifjúsági ltp. 1/b
Telefon:
+36209801043

A Sziromszerelem 2018-ban az Év kutyabarát helye kampányban a legtöbb szavazatot kapta üzlet/bolt kategóriában!

Az elmúlt évben új egyedi termékünkkel közel 100 kutyust megörökítve készítettünk kopogtató koszorút a büszke gazdiknak országszerte. Ennek köszönhetően meghívást kaptunk az Országos Állatvédelmi Napra is. A megtisztelő díj elnyerése után igyekeztünk az ismertséget a helyi állatvédő egyesület munkájának támogatására is fordítani, hogy a menhelyen élő kutyusok jobb körülmények között, de mielőbb szerető családban élhessenek.

Életünkben fontos szerepet töltenek be a kutyák mellett a kisállatok is. Ezért Virág-Ajándék boltom nyitásakor nem volt kérdés, hogy a városunkban elsőként kutyabarát hely leszünk. Facebook oldalunk: www.facebook.com/Sziromszerelem/ Instagram oldalunk: www.instagram.com/sziromszerelem/ Köszönjük a szavazatokat!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: