Szálloda | Gotthard Therme Hotel & Conference

Galéria

Gotthard Therme Hotel & Conference
Szentgotthárd
Cím:
9970 Szentgotthárd, Füzesi u.3/b
Telefon:
+3694554066

„Három ország – egy utazás – millió élmény” A Gotthard Therme Hotel & Conference**** Magyarország legnyugatibb városában, Szentgotthárdon található.

Szállodánk közvetlen összeköttetésben áll a mediterrán hangulatú, mintegy 1500 m2 vízfelülettel rendelkező St.Gotthard Spa & Wellness-szel.

Kutyabarát szolgáltatásaink keretein belül folyamatosan azon dolgozunk, hogy négylábú kedvencei is tökéletes kikapcsolódásban részesüljenek a Gotthard Hotelben. A kis kedvenceket minden esetben a gazdikkal egy szobában tudjuk fogadni. A szobába bekészítve fekhelyet, tálat, piszok összeszedő zacskót és jutalomfalatot biztosítunk!

A szálloda közvetlen közelében, a zöld területen kialakított sétáló ösvény, valamint a füves terület a terasz előtt, tökéletes lehet kutyussal érkező aktív pihenők részére is. Nálunk a család négylábú tagja sem marad ki a kulináris élvezetekből. Kutyusoknak készült étlapunk nem tartalmaz semmilyen állati mellékterméket, hypollaergén, gabona- és gluténmentes, mentes tartósítószerektől, színezékektől és ízesítőszerektől, ízfokozóktól.

Kizárólag jó minőségű hús és zöldség alkotja a fogásokat. Az étlapon szerepel snack, többféle eledel kis- és nagytestű kutyáknak, valamint séfünk ajánlata! Kutyakozmetika és állatorvos a szálloda közelében található, időpontfoglalásban recepciós kollégáink segítenek. Igény esetén a recepción díjmentesen igényelhető kutyabarát eszközök a nyakörv, a póráz, és kullancs eltávolító kanál.

Sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: