Szálloda | Villapark Várgesztes

Galéria

Villapark Várgesztes
Várgesztes
Cím:
2824 Várgesztes, Villapark 201/25.
Telefon:
+3634494494
Weboldal:

Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét.

25 hektáron 125 különálló ház közül választhat, melyet körül ölelnek a Vértes fenséges vonulatai. A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a feltétlen kikapcsolódást. A Villapark közvetlen Túrakapuján keresztül kapcsolódik a környező erdőkhöz, tavakhoz és túraútvonalakhoz melyen a négylábú családtag élvezheti a szabadságot és a természet közelségét.

A család pihenése során recepciós kutyus kollegánkban Zorában pedig igazi pajtásra találhat.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: