Panzió/vendégház | Jackfall Bormanufaktúra

Galéria

Jackfall Bormanufaktúra
Kisjakabfalva
Cím:
7773 Kisjakabfalva, Fő utca 23.
Telefon:
+36205551727
Weboldal:

A Jackfall Bormanufaktúra 2001-ben alakult Villányban. Majd 2003-ban Kisjakabfalván (a Jackfall Kisjakabfalva sváb neve, ennek megfelelően ejtése “jakkfall”) megvásároltunk egy műemléki jellegű sváb házat, melynek művészi színvonalú felújításával alakítottuk ki új feldolgozónkat 2005 őszére.

2006-ban elkészült apartman házunk, ahol várjuk az egyéni és csoportos vendégeket, borkóstolókkal és borvacsorákkal. 2009-ben a Jackfall további két szomszédos épület újjáépítésével ill. felújításával gazdagodott. Ezen épületek a vendégek jó kedvére és kényelmes elszállásolására készültek. Mindenki megtalálhatja bennük a kedvére valót.

Ezzel a bővítéssel 42 szállóvendéget tudunk egy időben fogadni. Az idelátogató vendégek részére kerékpárokat is biztosítunk. Itt biciklizni is csodás. És terveink még bőven vannak….

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: