Budapesti étterem | Dunapark Étterem és Kávéház

Galéria

Dunapark Étterem és Kávéház
Budapest
Cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 38.
Telefon:
+361 786 1009

Újlipótváros 1930-as évek báját idéző ékszerdoboza.

A Dunapark Ház 1938-ban abban a szellemiségben épült, hogy otthont adjon a budapesti kávéházi élet akkor új színfoltjának, – az elegáns, nagy terekkel tagolt, modern Bauhaus stílusban épült, korszakalkotó építészeti megoldásokkal színesített Dunapark Kávéháznak.

Délben, ebédelni vágyó vendégeink az a’ la carte étlap mellett válogathatnak Chefünk hetente változó, szezonális ajánlataiból.

A délutáni sziesztát megédesíthetik a cukrászatunkban készülő süteményekkel, melyek mellé kávékülönlegességeinket és házi limonádéinkat is ajánljuk. Szívesen látjuk a négylábú kedvenceket, akik kényelmesen elterülhetnek gazdájuk mellett a meleg napsütötte teraszon egy nagy tálka frissítő víz kíséretében, vagy kedvükre élvezhetik a hatalmas belső tér adta szabadságot.

Nálunk biztosan mindenki elfér majd az asztalnál.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: