Budapesti kávézó | Dunapark Étterem és Kávéház

Galéria

Dunapark Étterem és Kávéház
Budapest
Cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 38.
Telefon:
+36707722244

Újlipótváros 1930-as évek báját idéző ékszerdoboza.

A Dunapark Ház 1938-ban abban a szellemiségben épült, hogy otthont adjon a budapesti kávéházi élet akkor új színfoltjának, – az elegáns, nagy terekkel tagolt, modern Bauhaus stílusban épült, korszakalkotó építészeti megoldásokkal színesített Dunapark Kávéháznak.

Délben, ebédelni vágyó vendégeink az a’ la carte étlap mellett válogathatnak Chefünk hetente változó, szezonális ajánlataiból. A délutáni sziesztát megédesíthetik a cukrászatunkban készülő süteményekkel, melyek mellé kávékülönlegességeinket és házi limonádéinkat is ajánljuk.

Szívesen látjuk a négylábú kedvenceket, akik kényelmesen elterülhetnek gazdájuk mellett a meleg napsütötte teraszon egy nagy tálka frissítő víz kíséretében, vagy kedvükre élvezhetik a hatalmas belső tér adta szabadságot.

Nálunk biztosan mindenki elfér majd az asztalnál.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: