Bolt | Vagner Modern Állatbútor

Galéria

Vagner Modern Állatbútor
Budapest
Cím:
1114 Budapest, Bocskai út 23.
Telefon:
+36203491212
Weboldal:

Szívvel-ésszel a kutyákért! 3 kutya gazdijaként tudom mit jelent ez.

Nem elég szeretni őket, bizony ésszel szükséges gondoskodni róluk, tanítani őket, figyelni rájuk. Szenvedélyem lett a hasznos kutyás kiegészítők, felszerelések felkutatása, így üzletünk egy kis kincses bolt lett, tele olyan kutyás „dolgokkal”, amiket máshol nem találnak. Üzletemből a gazdik egészséges ételeket, rágcsákat, jutifalikat vihetnek haza kedvenceiknek.

Kutyák iránti szenvedélyem miatt tervezek egyedi, trendi, tartós és kényelmes kutyafekhelyeket, komplex kutyabútort, etetőszéket, puffot és a kutyapárnánk is mára közkedvelt darabbá vált. A legtöbben már kutyájukkal együtt jönnek hozzám, ami külön öröm számomra és bizony játékot legtöbbször a kutyák saját maguk választanak. Sokszor Bonbon kutyám is velem tart és ismerkedik a többi négylábúval.

A vásárlás mellett jókat beszélgetünk, tanácsokat kérnek és persze mindig jut friss víz, jutifali és sok simi a kutyusoknak is. Sok kutyus, ha zárva is vagyunk, megáll a bolt előtt és várja, hátha kitárul az ajtó. :-)

Szeretettel várok mindenkit, kutyájával együtt Budapesten, a Bocskai úti üzletemben! Vagner Kutyások Kincses Boltja

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: