Budapesti étterem | Nyereg étterem

Galéria

Nyereg étterem
Budapest
Cím:
1145 Budapest, Városliget krt. 2.
Telefon:
+36304777256
Weboldal:

A Nyeregben minden megtalálható, amiért egy kutyaszív doboghat - szól éttermünk mottója, amihez évek óta tartjuk is magunkat.

Megalkottuk a Kiskedvenc Menüt, amelyet kizárólag az ember legjobb barátja számára hoztunk létre. Mindig is úgy gondoltuk, hogy az élet hatlábon az igazi, és ennek eredményeként vendégeink 2015-ben és 2017-ban is megszavazták a Nyeregnek az „Év Kutyabarát Helye” különdíját.

A Városliget tölgyei és fűzfái között megbújó kultúrbisztróban több mint 800 négyzetméter áll rendelkezésre a hangulatos szabadtéri időtöltéshez kora tavasztól késő őszig, a hidegebb hónapokban pedig a Nyereg falai között élvezhetjük a finom burgereket, frissítő koktélokat és a Városliget nyugalmát.

Érkezz gyalog, futva, bringával vagy akár lóháton, a Nyereg kapui nyitva állnak előtted, és továbbra is arra bátorítunk, hogy ne hagyd otthon kis társadat – mert nálunk tényleg minden megvan, amiért egy kutyaszív doboghat.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: