Cukrászda | FitCandy

Galéria

FitCandy
Budapest
Cím:
1138 Budapest, Viza utca 9-11. A fsz. 3.
Telefon:
+36308504139
Weboldal:

A FitCandy, a Diétás Édességek Szakértője, a Diétás Kávékülönlegességek Készítője. Elnyertük az Év legfittebb cukrászdája díjat, valmint mi lettünk az Év kutyabarát cukrászdája különdíj nyertesei is 2018-ban.

Egy cukormentes cukrászda vagyunk, ahol minden egészséges, szénhidrátcsökkentett, diétás és alakbarát. Termékeink kézművesen, válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel. A FitCandy édességeivel nem kell lemondani az édes ízekről diéta alatt sem! Sőt, termékeinket cukorbetegek, inzulinrezisztensek és ételallergiával élők is fogyaszthatják.

Fő profilunk az egészséges, cukor- glutén- és tejmentes irányvonal. Készítünk egész tortákat, formatortákat, sós termékeket, süteményeket, kekszeket, pohárdesszerteket! Természetesen csakis diétásan! Első cukrászdánk és látvány-műhelyünk a 13. kerületben található. Ott készülnek helyben a finomabbnál finomabb proteines, kollagénes desszertek, a mentes fagyi, diétás torták, formatorták, kekszek, és sós termékek. Második üzletünk a Westend City Centerben található, amely idén októberben nyitja meg kapuit a vásárlók előtt.

A FitCandy by Sylvia Jarjabka 2018 februárjában jött létre, amellyel egy álmom vált valóra. Mindig is fontos volt számomra az egészséges táplálkozás és a sport. Hosszú évek óta a mindennapjaim része a fitness, ahol versenyzőként is kipróbáltam magam. Végzettségem szerint magyar- és alkalmazott irodalomtudomány szakos bölcsész vagyok, éveken át dolgoztam politikai kommunikációs, majd turisztikai kommunikációs területen, de 2017-ben úgy döntöttem, hogy a hobbim lesz a hivatásom. Dolgoztam személyi edzőként és táplálkozás-tanácsadóként is. Így a táplálkozás és az alakformálás területén megszerzett tudásomat a süteményeink megalkotásában is kamatoztatom, termékeinket a fitness, szépség, egészség jegyében készítjük el vendégeinknek.

Érdemes hozzánk benézni, akár a négylábú kedvencekkel együtt is a 13. kerületi üzletünkbe, hiszen a FitCandy kutyabarát hely, így a kutyusokat ajándék, saját készítésű, egészséges kutyakeksszel is meglepjük.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: