Romkocsma | One Beer Pub Budapest

Galéria

One Beer Pub Budapest
Budapest
Cím:
1085 Budapest, József körút 63.
Telefon:
+36309320477
Weboldal:

Mennyei sörök a Corvin negyedtől néhány percre! Skálázd végig a legnagyobb klasszikusokat: a könnyed lágertől az aranybarna IPÁ-n és a mélyvörös porteren át a karakteres feketéig!

Barangold be a hazai sörvidéket: kóstold végig a kisüzemi sörfőzdék legjavát! Pultosaink ismernek minden nevezetességet, örömmel kísérnek utadon és segítenek megtalálni az aktuális hangulatodhoz passzoló sörremeket. Amennyiben igazi kalandor vagy, ne hagyd ki a legnagyobb cseh és német klasszikusokat sem. Ha pedig megéhezel a hosszú úton, dobj be egy frissen sült lepényt!

A One Beer izgalmas sziget a kraft sörök szerelmeseinek munka utáni lazításra, meccsnézésre, ünneplésre vagy csapatépítésre.

Már csak egy kérdés maradt: mikorra várhatunk?

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: