Munkahelye | Hamzsik Társasházkezelő és Könyvelő Iroda

Galéria

Hamzsik Társasházkezelő és Könyvelő Iroda
Budapest
Cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 12.
Telefon:
+3670 3893280

Mikor dolgozom, mindig a lábamnál fekszik, ha ügyfél érkezik, beinvitálja, megmutatja a kedvenc játékát, és elvárja, hogy megsimogassák. 

Az ember nagyon sok mindent megtanulhat egy kutyától, arra tanít, hogy minden napot féktelen örömmel és boldogsággal éljek meg, hogy ragadjam meg a pillanatot és hallgassak a szívemre. Megtanított arra, hogy élvezzem az egyszerű dolgokat. Mindennap tanít, megmutatja mi a fontos az életben. 

És amikor munka közben rájuk nézek hűséget, bátorságot, elkötelezettséget, egyszerűséget, örömet látok és érzek.  Szeretem, jól érzem magam, ha velem vannak, ha együtt lehetünk, ezért kezdtünk el vállalkozásunkat.  

2011-től társasházak, lakásszövetkezetek könyvelünk, kezelünk, szakmai továbbképzéseket tartunk. 

A vállalkozásunk elindítását Fáni kutyusunk megérkezése családunkba inspirálta, hogy a lehető legtöbbet lehessünk vele. 

Fáni aki ismeri, tudja, hogy igazi „irodista – könyvelő”, mellette nincs szükségünk irat megsemmisítőre. Mikor dolgozom, mindig a lábamnál fekszik, ha ügyfél érkezik, beinvitálja, megmutatja a kedvenc játékát, és elvárja, hogy megsimogassák.  

Három éve Fáni kis testvért kapott, Borkát. Ő még csak most tanul bele a könyvelő szakmába, de igyekszik. 

Nagy öröm, könnyebbség számunkra, hogy a nap minden percében együtt lehetünk velük, a lábaink mellett szuszognak, és bármikor mehetünk sétálni. 

A hozzánk érkező tulajdonosok és ügyfelek négylábú kutyusait is szívesen látjuk. 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: