Budapesti étterem | Larus étterem

Galéria

Larus étterem
Budapest
Cím:
1124 Budapest, Csörsz u. 18/b,
Telefon:
+3617992480

A Gesztenyés kertbe nyúló teraszával a Hegyvidék egyik legizgalmasabb vendéglátóhelye a Larus Étterem.

A MOM Kulturális központ, a Biopiac és a Kongresszusi Központ forgalmas háromszögében elhelyezkedve, a Hegyvidéki társasági élet egyik kedvelt helyszíne. Az étterem terasza mellett található szőlőskert, 111 tő Muscat Ottonel szőlővel különleges hangulatot teremt a Sas-hegy lábánál. Várvizi Péter chef több, mint öt éve vezeti a Larus konyháját.

Étlapján különleges minőségű grillételek, könnyű saláták, vegetáriánus fogások, halak és húsok találhatók, a tudatos és egészséges étkezési elvek szerint elkészítve, követve a természet időbeosztását. Hétköznap háromfogásos ebédmenü várja a vendégeket, 12:00 és 15:00 között, melyben mindig található vegetáriánus opció is.

A hétvégi menü mellett külön gyerekmenü, éttermi gyerekprogram, gyerekvigyázó biztosítja a családok kényelmét. Ideális helyszín kisebb és nagyobb létszámú ünnepi étkezésekhez, külön menüajánlattal, italcsomaggal, ünnepi kiegészítőkkel. Születésnapok, évfordulók, esküvői étkezések, igény szerint teljes körű szervezéssel.

A Larus különös figyelmet fordít a környezetvédelem szem előtt tartására. Az étteremnek fontos szempont a fenntartható működés, a Gesztenyés kert közelsége is a természettel való harmóniára hívja fel a figyelmet nap, mint nap.

Az étterem szívesen látja a kedvencekkel érkező vendégeket is. A tágas belső tér és a nagy terasz kényelmes teret biztosít a kutyáknak, ahol minden fontos kiegészítő megtalálható, amire szükségük lehet.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: