Budapesti kávézó | Sarki Fűszeres Kávézó

Galéria

Sarki Fűszeres Kávézó
Budapest
Cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 53.
Telefon:
+36303477037

A Sarki Fűszeres Újlipócia szíveben az ínyencek mekkája. Egy delikátesz, ahol egész nap van lehetőséged reggelizni, de ha éppen sajttálat, vagy hústálat kíván a vendég, nálunk azt is megtalálja.

Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső városlakóknak. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van. A Sarki Fűszeres tetőtől talpig kutyabarát.

Kifejezetten kényeztetjük a négylábú törzsvendégeinket. A világ minden tájáról kóstolhatnak jutalomfalatokat. Egy kis serrano itt, egy kis prosciutto ott. Éppen ezért nálunk nem a gazdi hozza a kutyát, hanem a kutya hozza a gazdit. A vendégeinktől kapott bizalmat és biztatást meghálálni az egyik legszebb feladat, legyen az négylábú, vagy éppen kétlábú.

Nálunk mindig van friss víz a kutyák számára az itatóedényben és mindig kerítünk időt egy kedves mosolyra, vagy buksisimogatásra.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: