Munkahelye | Adverticum Zrt.

Galéria

Adverticum Zrt.
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Ugron Gábor utca 35.
Telefon:
+3612483230
Weboldal:

Az Adverticum Zrt. Magyarország piacvezető online hirdetéskiszolgáló rendszerének, az Adverticum AdServernek az üzemeltetője és fejlesztője.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy cégünk egy három szintes családi házban működik, melyhez egy gyönyörű kert is tartozik. Már a cég alakulása óta, immár több mint 18 éve, sosem volt kérdés, hogy szívesen látjuk az állatokat az irodánkban. Nap mint nap tapasztaljuk a kutyák ittlétének pozitív hatásait. Van állandó négylábú munkavállalónk, aki a hosszú évek során megállás nélkül tört fel a ranglétrán, mára már ő az Adverticum hivatalos előkóstolója.

Senki sem szeretne gyomorrontás miatt betegszabadságra menni, így Blanka önkéntesen jelentkezett erre a pozícióra, amit a mai napig hiánytalanul lát el. Rajta kívül többen vannak, akik 1-1 napra látogatnak csak be, de nem tudjuk őket hibáztatni, érthető, hogy nagyon keresettek! Van egy saját kertészünk, Vacsi. Ő szedi össze a lehullott leveleket, széthagyott faágakat és köveket. Nehéz dolga van, hiszen gazdája állandóan próbálja hátráltatni, mindig kiüríti a száját. Hangtechnikusunk, Gyilkos állandóan ellenőrzi a különböző terek magas hangsávtűrő képességét, azonban az ebédszüneteket ő is elég komolyan veszi.

Egyik legfrissebb kollégánkat pedig a lehengerlő interjú szereplése miatt alkalmaztuk, azonban még pontos pozícióját nem találtuk meg. Vadert próbáltuk alkalmazni takarítóként, de sajnos nem tudta munkaidő végéig visszatartani a nyálcsöpögését.

De bízunk a képességeiben, így további feladatokkal bombázzuk, hogy megtaláljuk a hozzá illő pozíciót.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: