Üzletközpont | Sió Pláza

Galéria

Sió Pláza
Siófok
Cím:
8600 Siófok, Fő tér 6.
Telefon:
+36-84/950-345
Weboldal:

A balatoni régió egyetlen plázájának, a Sió Plázának a vezetősége 2018. nyarán döntött úgy, hogy kutyabarát hellyé teszi a bevásárlóközpontot.

„A nyári időszakban négyszer-ötször annyi látogató fordul meg, mint egy átlagos napon, és rengetegen érkeznek a házi kedvenceikkel nyaralni, továbbá a nyugat-európai országokból is vannak olyan látogatóink, ahol már természetes, hogy bemehetnek kutyával is az üzletekbe” – nyilatkozta Oszkó Tímea, a Sió Pláza asset menedzsere.

A Sió Pláza 2012 júniusában nyílt bevásárlóközpont Siófok központjában. A komplexum könnyen megközelíthető, a siófoki Fő tér frekventált elhelyezkedése és a híres Víztorony kapcsán rögtön beazonosítható.

A siófoki Fő tér a város új rendezvényhelyszínévé, kedvelt látogatói pontjává vált az elmúlt években, ezáltal a Sió Pláza bevásárlóközpont is az érdeklődés hatósugarába került.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: