Üzletközpont | PÉCS PLAZA

Galéria

PÉCS PLAZA
Pécs
Cím:
7632 Pécs, Megyeri út 76.
Telefon:
+3672 529 329
Weboldal:

A Pécs Plaza Pécs egyetlen kutyabarát bevásárlóközpontja, ahová a négylábú kedvencek saját lábukon kísérhetik el gazdájukat, családjukat egy kis shoppingolásra.

Azon családokban, ahol a kutya teljes értékű családtag, rendkívül fontos, hogy a szabadidejük minél nagyobb részét tölthessék kedvencükkel. Ezért született meg 3 évvel ezelőtt az elhatározás, hogy a Pécs Plaza kutyabarát bevásárlóközpont lesz és lehetőséget adunk a kutyatartóknak arra, hogy kedvencükkel együtt térhessenek be hozzánk.

A közösségi részeken túl üzleteink egy része is szívesen látja a négylábúakat, a kutyabarát üzleteket matricával jelöljük. Üzletházuk kisállatfelszerelési szaküzletében mindig friss víz várja a kutyusokat. Szintén az üzletben található egy mikrochip leolvasó is. Idén szeptember 28-án már ötödik alkalommal rendeztük meg a Kutyás Futás futóversenyt, mely gazdiknak és kutyájuknak is újra nagyszerű, közös élmény volt. 108 kutyus és legalább ennyi gazdi áll rajthoz, ez minden eddiginél nagyobb nevezőszám volt. A rendezvény most is jótékony célt szolgált, a nevezési díjakból befolyt összeggel a Misina Állatmenhelyet támogattuk.

Visszatérő vendégeink a Pécsi Mentőkutyás Egyesület négylábú hősei is, a Plaza látogatók mindig nagy szeretettel fogadják őket . Bevásárlóközpontunk Facebook oldalán és a bejáratokon a nyáron folyamatosan felhívtuk a látogatók figyelmét arra, hogy ne hagyják kedvencüket a tűző napon parkoló autóban.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: