Bolt | All For You Decoration (Virágüzlet)

Galéria

All For You Decoration (Virágüzlet)
Budapest
Cím:
1114 Budapest, Bocskai út 23.
Telefon:
+36305228576

"A Virágüzlet Buda szívében található, a Bocskai úton. Két állateledeles bolt is van a közvetlen közelünkben, így nagyon sok kutyus és gazdija tér be hozzánk. Előszeretettel fetrengenek a virágpucolásból felhalmozott rózsaleveleinkbe a pult mögött, lopkodják a dekorációnak kihelyezett száraz szőlő tőkéinket, és persze szaglásszák az alsóbb polcokon elhelyezett virágokat.

Mit mondhatnék még? Imádnivalóak.

A kis sztárok bemutatásánál Lénát venném előre, ő a családunk kis egy éves Goldija. Léna sajnos még nem jöhet velem a Virágüzletbe, hiszen még nagyon kis csalafinta, rosszalkodós tünemény. Az otthoni kertünkben nevelt virágainkkal viszont nagyon sokat segít. Szeret ültetni. A cserepekben nevelt kis palántákat, szaporított növényeket könnyedén szájába veszi, kiszedi őket a cserépből, majd a műanyag cserepet megsemmisìti, hiszen tudja a szabadföldben sokkal jobb helye van a növényeknek. Ezután megkeresi az ideális helyet, ahol egy lyukat ás az elültetni kìvánt növénynek. Beültetés előtt fogaival egy kicsit "megmetszi" őket, hogy bokrosabbak legyenek, majd beássa őket a lyukba. Sokat kell még tanulnia, hiszen sokszor teljesen, vagy fejjel lefele ülteti el a virágokat, îgy az esetek többségében sajnos ezek a kis palánták már nem jutnak be az üzletbe. A jó hír az, hogy Léna kertjében egyre több virág van. Nincs olyan esemény, amiben ő ne venne részt. Nyáron a nővérem esküvőjén övé volt a főszerep a menyasszony helyett.

Legnagyobb törzsvásárlónk pedig nem más,mint Brumi. Brumi minden nap benéz hozzánk, neki már külön tálja is van az üzletben, ha megszomjazna. Kedvessége felülmúlhatatlan, így más kutyusokkal is megosztja a tálacskát. A méretesebb kutyusoktól egy picit fél, így az utcáról berohanva a virágok között szokott menedéket keresni. A bújócska sokszor annyira jól sikerül, hogy hosszas percekig keressük őt, mire előbújik.

Minden kedves kis kutyust sok szeretettel látunk!"

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: