Bolt | Siófoki Tourinform iroda

Galéria

Siófoki Tourinform iroda
Siófok
Cím:
8600 Siófok, Fő tér 11. (Víztorony)
Telefon:
+3684310117
Weboldal:

A siófoki Tourinform iroda már a megnyitás óta szívesen fogadja a négylábú kedvenceket.

A Víztorony aljában elhelyezkedő irodánk egész évben rendelkezésre áll a vendégek részére. A mindennapokban sok kutyás vendég látogat el irodánkba, ahol a simogatás mellett friss víz is várja a kutyusokat. Emellett kollégáink részletes tájékoztatást adnak a kutyabarát szálláshelyekről, szolgáltatókról és programokról is, hogy a Siófokon töltött időt maximálisan kihasználják a kutyával érkezők, és a pihenés a négylábú családtagok számára is nagyszerűen teljen.

A városi rendezvények során is rengeteg négylábúval találkozunk, hiszen minden alkalommal kiemelten hangsúlyozzuk, hogy az adott eseményen szívesen látjuk a kutyákat is. A legtöbb városi rendezvény kutyabarát, és erre szóróanyagainkon, média megjelenések alkalmával is felhívjuk a figyelmet. Az elmúlt években szoros kapcsolatot alakítottunk ki a Siófoki Állatvédő Alapítvánnyal, akik aktív szervezetként érzékenyítő, tájékoztató célzattal számos eseményt szerveznek, melyeket minden alkalommal támogatunk tombolafelajánlásokkal, valamit online és offline promócióval is.

Természetesen a kutyabarát hozzáállásnak mi is élvezzük a hozadékát, hiszen igazán feldobja a hétköznapokat, amikor kétlábú vendégeinkkel négylábúak is betérnek hozzánk, és lehetőségünk nyílik köszönteni őket.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: