Bolt | Szputnyik shop

Galéria

Szputnyik shop
Budapest
Cím:
1074 Budapest, Dohány u. 20,
Telefon:
+3613213730

A Szputnyik shop célkitűzése, hogy különleges, minőségi vintage ruhák, kiegészítők, Reworked, átalakított vintage darabok, különleges külföldi világmárkák, valamint egyedi, limitált számú új, tervezői darabok kombinációját kínálja az érdeklődőknek, annak érdekében, hogy minden Szputnyik vásárló személyre szabottan megtalálhassa a leginkább hozzá illő termékeket, így minden általa viselt darab igazán kifejezze személységét.

Igyekszünk elgondolkodtatni az embereket és a divatszakma képviselőit, és egy élhető alternatívát biztosítani a környezetszennyező és homogenizáló tömegtermékek helyett.

Magyarországon elsőként álltunk ki egy új látásmód, a régi és az új, a romantikus vintage és a provokatív modern stílusok kombinálása mellett, hogy valami teljesen újnak adjunk utat. Divat a múltból, stílus a jövőből.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: