Munkahelye | Noguchi Porter Novelli

Galéria

Noguchi Porter Novelli
Budapest
Cím:
1054 Budapest. Szabadság tér 7.
Telefon:
+36 1 312-7289
Weboldal:

Ügynökségünk hozzávetőleg egy éve kutyabarát munkahely. Ezt súlyos ellenszélben sikerült elérni, ugyanis az irodánknak jelenleg otthont adó épület sajnos nem kutyabarát.

A részünkről az igény mindig is fennállt, de előszőr csak a kollégánk táskájában becsempészett csivaváját tudhattuk magunkénak. A szerencsés változást a véletlennek, és a házmenedzsment egy jóindulatú tagjának köszönhetjük. Történt ugyanis, hogy egyik kollégánk nem tudta német bokszerét (közepesnél kicsit nagyobb testű kutya), Gertit egy hétig napközben elhelyezni. Erre az időszakra külön engedélyt kértünk, hogy a kutyus bejöhessen az irodába.

Ahogy az lenni szokott, a kollégák azonnal beleszerettek Gertibe, így „kénytelenek” voltunk állandó engedélyt kérni az irodaháztól az állatok behozására. Minthogy semmi gondot nem jelentett ez a hét az épület életében, és a szomszédos irodák népe is szeretettel járult Gerti színe elé, az engedélyt megkaptuk, tudomásunk szerint egyedüliként az irodaházban. Azóta hat kutyust, egy cicát és egy nyuszit számolunk munkatársaink sorában, akik felváltva segítik a kollégákat a nehezebb munkanapokat is elviselni terápiás állatokként. Szinte folyamatosan akad, aki játszik velük az irodában - a gyerekekkel ellentétben a kutyáknak beltérben is szabad labdázniuk – ezt pedig csak a közeli parkban való séták szakítják meg.

Most már csak az önkormányzatnál kell elérni, hogy ezt is legálisan tehessük meg. :)

Extra fotók: https://flic.kr/s/aHsmHt36oH

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: