Munkahelye | MEDIATOR GROUP - The Full Service Agency

Galéria

MEDIATOR GROUP - The Full Service Agency
Budapest
Cím:
1034 Budapest, Bécsi út 58.
Telefon:
+36202202906
Weboldal:

A Mediatornál, full service reklámügynökségként a kutyák is maximális figyelmet érdemelnek.

De hogy ennek ők, vagy az őket örömmel kényeztető munkatársak örülnek jobban, azt nehéz eldönteni. Mindenesetre amikor reggel felhangzanak az ismerős koppanások a folyosó padlóján, hasonló sebességgel próbáljuk pár simi erejéig becserkészni a kutyusokat, mint ahogy ők fél perc alatt egy irodányi embert szeretnének üdvözölni.

Az ilyen napokon egy kicsit mind gazdikká válunk, és lopott perceket töltünk két meeting között Nara, Hórusz, Mazsi, Frodó, Bóbita, Dió vagy Leopold oldalán. Hiszen nincsen hét Nara őrült söprései nélkül, és egy sapka vagy szakáll sem maradhat megugatlanul, Hórusz a székünk mellé állva pedig farkasszemet néz velünk az utolsó falatokért. Frodó és Leopold mérete senkit se tévesszen meg, a cukiság farktor náluk is kiakad, de ha kell, csendre intenek bárkit. Mazsi a mi matuzsálemünk, akinek az ölébe ül, kiváltságban részesül. Bóbita lábai lehet, hogy rövidek, de hosszútávfutásban bármelyik kutyust legyőzik. Irodánk legifjabb kedvence pedig Dió, ki hol balra, hol jobbra hegyező füleivel mindenkit levesz a lábairól. Ha benézel a Mediator irodába, valamelyik emeleten biztos, hogy belefuthatsz egyik négylábú kollégánkba.

De akkor jobb, ha van időd, mert elszakadni tőlük nem lesz könnyű!

Nekünk sem megy, ezért is vannak velünk a munkában is.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: