Munkahelye | Green Fox Academy

Galéria

Green Fox Academy
Budapest
Cím:
1062 Budapest, Andrássy Út 66.
Telefon:
+36706757636

A munkaerő-piaci igényekre válaszolva 2015 októberében indítottuk el Junior programozó képzésünket, ahol különböző területekről érkező karrierváltókat képzünk át fejlesztővé néhány hónap alatt.

A programozás mellett a soft skilleket is fejlesztjük, ezzel is megkönnyítve a hallgatók pályaváltását. Indulásunk óta több mint 840 hallgatónk volt, sikeresen végzett juniorjainkat pedig több mint 90 partnercégnél helyeztük el. Partnercégeinknél kihelyezett vállalati oktatásokat is tartunk. 2018-ban megnyitottuk második lokációnkat Prágában, emellett az Academy4MoMs-szal együttműködésben elindítottuk a kifejezetten kisgyermekes anyukák igényeire szabott kurzusunkat. Ebben az évben pedig olyanok számára is elérhetővé tettük, akik munka mellett szeretnének programozni tanulni: nekik szól a részidős képzésünk.

Egy átlagos napon is a Green Fox körülbelül 100 hallgatóval, valamint 60 munkatárssal telik meg. Mivel a szuperintenzív képzés alatt hallgatóink itt töltik idejük nagy részét, nagy könnyebbséget és segítséget jelent számukra, hogy kedvenceiket bármikor magukkal hozhatják. A munkatársak kutyái pedig csapatunk igazi nélkülözhetetlen tagjaivá váltak, ikonikus szereplők, akik nap mint nap feldobják az irodai légkört. Rendezvényeinken is nagyon szívesen látjuk a négylábú kedvenceket.

Az irodaépület egyedi stílusa és kialakítása abszolút alkalmas az állatok fogadására, a vállalati kultúra pedig kifejezetten támogatja, hogy a Green Fox Academy a legszuperebb kutyabarát munkahely legyen!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: